Andanauto
PIESE AUTO
Tratează-ţi maşina cu respect! Cumpără piese şi accesorii de calitate!
     Dacă nu găsiţi piesa de care aveţi nevoie în nici unul dintre cele trei magazine ale noastre, o puteţi comanda la oricare dintre consilierii noştri iar dorinţa dumneavoastră va fi satisfăcută în maxim 24 de ore.
 
     Nu aveţi bani cash? Pentru noi nu este o problemă! Vă punem la dispoziţie terminale bancare cu ajutorul cărora puteti efectua plata fără să fiţi obligaţi să pierdeţi timp cu un drum în plus la cel mai apropiat bancomat. La noi puteţi efectua plata cu cardul în toate magazinele!
 
Andanauto: Universul maşinii tale!
 
        
     
 
 
     Andanauto comercializează gama completa de piese auto, accesorii, elemente de caroserie, elemente de tunnig, uleiuri, filtre, soluţii de întreţinere a motorului şi a caroseriei, curele de transmisie, acumulatori, anvelope, jenţi, kitt-uri ambreiaj, lichid de frănă, lichid de răcire, lichid de spălare parbriz, senzori, supape, electroventile, garnituri de chiulasă, faruri, becuri, instalaţii xenon, etc. la cele mai înalte standarde ale calităţii, pentru marea majoritate a producătorilor de automobile.
   
 
Vă aşteptăm în magazinele noastre din Ploieşti să vă convingeţi! Punem la dispoziţia clienţilor absolut orice piesă auto, indiferent de marcă!